Hoppa till innehåll

Våra avelstikar

Dykarns Doris

Far: Pomonadalens Labradoodles Snö ”Diesel”
Mor: Doggie DoodleJoJo

Vår tvåfärgade charmör Doris är en stor miniatyr  med förtrollande fin djupröd fleecepäls.

Doris är en trygg och otroligt stabil individ, kanske väntas en karriär som skolhund. Vi som uppfödare har förmånen att följa Doris utveckling på nära håll då hon bor bara ett långt stenkast från vår gård hos barnens farmor.

Mankhöjd: 42 cm
Vikt: 12 kg

Dykarns Labradoodle Hilda

Mor: Pomonadalens Labradoodles Zoe
Far: Hööks Labradoodles Spirit ”Stoffe”

Milda Hilda med den lenaste och blankaste pälsen är en trofast familjehund som precis som hennes namn säger är en mycket följsam hund som balanserar allt i sin omgivning. 

Hilda är en mediumtik som ärvt både lynne och pälskvalitet av båda sina föräldrar som är dom coolaste individerna som älskar mys och klappar på magen men tackar heller inte nej till upptåg med sina familjer.

Mankhöjd: 47 cm
Vikt: 16 kg

 

Doggie Doodles JoJo

Far: Labradoodles Playground Baerke
Mor: House of Labradoodles Mila

Jojo föddes i Belgien vintern 2019 och flyttade hem till vår familj i början av 2020.

Inte visste vi då att vi hade haft turen att få den utan konkurrens gosigaste, klokaste, snyggaste och mest älskvärda hund man kan tänka sig. Fast vi är ju möjligtvis aningen partiska förstås.

Mankhöjd: 38 cm
Vikt: 9 kg 

 

Dykarns Labradoodles Charlie

Far:  Pomonadalens Labradoodles Lillebror
Mor: Dykarns Labradoodles Siri

Charlie är en sobelfärgad mediumtik, sobel är en fantastisk färg med alla toner av gräddkola, silver och beige i sig. Detta bidrar till att valpar efter en sobelfärgad förälder kan få nästan vilken färg som helst inom färgerna för en Labradoodle. 

Charlie bor alldeles vid Varbergs fästning med sin fodervärd och här trivs hon när hon stolt spatserar utmed strandpromenaden med saltstänk i sina skimrande och böljande lockar, allt medans mötande flanörer möter henne med beundran! För hon är en mycket vacker, socialt kompetent, klok och smart donna, och det vet hon om.

 

Mankhöjd: 55 cm
Vikt: 17 kg

Dykarns Labradoodle Stella

 

Far: PineLodge Finn (Nalle) 
Mor: Dykarns Labradoodles Siv

 
Stella är en liten mediumtik med en djupröd och storlockig päls som är lätt markerad med lite vita tecken, hakan har som synes en av dessa markeringar. Stella har en blick som talar för sig själv, att Labradoodles är en familjär och följsam hundras brukar jag ofta förmedla och Stella låter blicken tala om detta.

Liksom alla våra hundar som alla är AL multigenslabradoodle med len och storlockig fleecepäls där nospartiet har en rakare struktur lite som en solfjäder upp mot ögonpartiet så representerar Stella detta väldigt fint här bredvid.

Mankhöjd: 47 cm
Vikt: 14 kg

 

Dykarns Labradoodles Doris ”Dorran”

 

Far: Pomonadalens Labradoodles Lillebror
Mor: Dykarns Labradoodles Aria ”Polly” 
 
Doris har en fantastiskt ödmjuk personlighet som lever livet tillsammans med sin aktiva foderfamilj i Träslövsläge utanför Varberg. Hon följer med på alla sorters utflykter både i skog och till havs. Åka mountainbike på husses rygg i en hundryggsäck i skogen eller hänga med matte eller lillmattarna på SUP-brädan ute på västkustvågorna är inget som räds coola och finurliga Doris. 

Doris är sobelfärgad och nedärver svarta, bruna, röda, cremé och aprikosa färganlag vilket är superspännande!

Mankhöjd: 43 cm
Vikt:  14 kg

 

Dykarns Labradoodles Nova

Far: Hööks Labradoodles Eros ”Messi”
Mor: Pomonadalens Labradoodles Hjärtat ”Bella”

Nova är en liten miniatyr, ja den minsta vi har här på Dykarns. Söt som socker är hon också.  Nova är en individ som ser och känner av sin omgivning otroligt kompetent, snabb i sin avläsning och lär sig nya saker så snabbt att vi tvåbenta knappt själva hinner med. Tror att hennes avkommor har stor potential när det kommer till nosework och agility, eller ja, vilken Labradoodle har inte det. 

När Nova inte lär sig nya tricks och roligheter så ligger hon gärna tätt tätt intill i soffan och myser, gärna med en mage upp i vädret så magen kan klappas

Mankhöjd:  37 cm
Vikt: 6 kg