Hoppa till innehåll

Pomonadalens Drömma ”Sally”

Far: Spring Creeks Atlas
Mor: Mumla

Drömma är en mediumtik som bor hos sin fodervärd i Varberg. Hon är mörkt aprikos med vitt bröst och har en härlig mjuk fleecepäls som inte släpper något hår. Redan som valp märktes hennes underbara lynne, social och trygg med en tydlig av/på-knapp som gör att hon glatt hänger med på allt men inte har några problem att koppla av när hon ska. Hennes fodervärd beskriver henne så här:

”Drömma är en varm och social hund med ett härligt temperament. Hon älskar att umgås med sin familj, det är lika kul att hänga framför TV:n på kvällarna som att följa med på utflykter. Hon är väldigt lyhörd och balanserad i sociala sammanhang och möter både människor och djur på ett positivt och bra sätt. Det finns alltid en särskild plats i hennes hjärta för barn.”

Drömma fick sin första kull valpar sensommaren 2019 och det blev en härlig kull med röda och aprikosa nyanser. Pappa till den kullen var Hööks Labradoodles Spirit och samtliga valpar blev gosiga charmtroll och ärvde pappas vackra och storlockiga päls.  I augusti fick de längtande familjerna hem sina nya familjemedlemmar och av uppdateringarna att döma har var och en visat sig vara just den drömhund respektive familj önskat sig.